NOVA WEB

Benvinguts al nou lloc web de la SEM!

El moment en que el Principat de Catalunya podrà restituir-se com a Estat, ja és a l’horitzó. L’objectiu de la SEM, la creació de coneixement en política de defensa al servei de l’interès nacional català, requereix una estructura més sòlida. I entre els mitjans dels quals ens hem dotat, hi ha aquesta nova pàgina.  Tot i que encara cal anar-la completant, serà la nova plataforma on podreu seguir-nos.

Us recomanem fer una ullada a les diferents seccions de la web. A la secció publicacions hi podeu trobar tots els estudis que hem fet des finals del 2012. A la secció actualitat hi hem compilat tots els apunts breus de l’antic bloc.

Alhora, també ens hem constituït com associació. Com us dèiem, els actes que estem preparant requereixen una estructura i, per descomptat, suport econòmic. És per això que, si voleu ajudar-nos a continuar amb la nostra tasca, podeu associar-vos a la SEM. Per qualsevol dubte o informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.