Jornades

Diada del soldat català 2019

Diada del Soldat Català 2018 / Foto: Josep-Lluís Gonzàlez

Com bé sabeu, estem provant d’instaurar la tradició de celebrar la Diada del soldat català anualment. Per això enguany el mateix dissabte 26 de gener, a la posta de sol, al Fossat de Santa Helena del Castell de Montjuïc commemorarem la batalla de 1641, i homenatjarem a tots els que han donat la vida per Catalunya. Gaudirem de la presència dels ‘reenactors’ dels grups Miquelets de Catalunya (Guerra de Successió), i Regiment Pirinenc Núm.1 (Guerra Civil Espanyola).

Més tard celebrarem el que ens agradaria que es convertís en el sopar anual de la SEM, on podrem comentar i debatre les qüestions, tant històriques com actuals, que ens motiven i ens interessen. El sopar serà a dos quarts de nou del vespre, al restaurant Pomarada (Passeig de Gràcia 78). El preu del sopar és de 25€ per socis i 35€ pels que no ho són.
Per tal que puguem fer la reserva, cal que CONFIRMEU L’ASSISTÈNCIA PAGANT L’IMPORT DEL SOPAR FINS EL 19 DE GENER a tot estirar, mitjançant transferència al compte de la SEM tot indicant el vostre nom i el concepte “Sopar”. En cas que porteu un o més acompanyants, n’hi ha prou que n’indiqueu el nombre al mateix concepte de transferència (+1, +2,…) i afegiu l’import corresponent.