Diada del Soldat Català 2020

Com sabeu, estem reinstaurant la tradició de celebrar la Diada del soldat català anualment. Per això enguany el mateix diumenge 26 de gener, a la posta de sol, al Castell de Montjuïc commemorarem la batalla de 1641, i homenatjarem a tots els que han donat la vida per Catalunya.

Imatge: Mar Martin
Imatge: Mar Martin

Gaudirem de la presència dels ‘reenactors’ dels grups Miquelets de Catalunya (Guerra de Successió), i Regiment Pirinenc Núm.1 (Guerra Civil Espanyola). Al les 18:00, com en les edicions anteriors.

Essent diumenge, aquest any celebrarem dinar en lloc de sopar, on podrem comentar i debatre les qüestions, tant històriques com actuals, que ens motiven i ens interessen. El dinar serà a les dues al restaurant Pomarada (Passeig de Gràcia 78). El preu del dinar és de 25€ per socis, Miquelets i Pirinencs i 35€ pels que no ho són. Per tal que puguem fer la reserva, cal que CONFIRMEU L’ASSISTÈNCIA PAGANT L’IMPORT DEL SOPAR FINS EL 18 DE GENER a tot estirar, mitjançant transferència al compte de la SEM tot indicant el vostre nom i el concepte “Dinar”. En cas que porteu un o més acompanyants, n’hi ha prou que n’indiqueu el nombre al mateix concepte de transferència (+1, +2,…) i afegiu l’import corresponent.