Jornada IN/COIN

El proper dimecres 29 de gener, a les 19:00 (Reial Cercle Artístic – C. dels Arcs, 5, Barcelona), celebrarem una jornada dedicada a la insurgència i la contrainsurgència (COIN).

Ambdós termes es poden escoltar habitualment als mitjans de comunicació i, paradoxalment, hi ha una manca de profunditat en el seu tractament. Per tal de començar-ho a esmenar, la SEM us proposa una sessió monogràfica amb un dels autors més reconeguts en aquest camp: el Dr. Eitan Shamir.

El 2016, conjuntament amb la Dra. Beatrice Heuser (Universitat de Glasgow), edità l’obra “Insurgencies and Counterinsurgencies: National Styles and Strategic Cultures“, un dels referents actuals en aquest camp. És professor del Departament de Ciències Polítiques a la Universitat Bar Ilan (Israel), així com investigador al Centre Begin Sadat d’Estudis Estratègics. També fou Director de Doctrina de Seguretat Nacional, a l’Oficina d’Afers Estratègics d’Israel.

Creiem doncs, que és una oportunitat que cap persona interessada en l’àmbit de la política de defensa a Catalunya es pot deixar perdre. Us hi esperem!