Club de lectura – Escriptors en guerra!

Des de la Societat d’Estudis Militars ens hem proposat de recuperar obres d’autors catalans que foren també soldats. Tot i que aquesta dimensió no n’és pas desconeguda, sovint no se li ha donat el relleu que pertocava. Ens proposem doncs esmenar-ho

Començarem amb un cicle dedicat a Avel·lí Artís-Gener “Tísner”, Pere Calders i Joan Sales. I ho farem de la mà de persones que en coneixen bé l’obra: Enric Gomà, Diana Coromines i Francesc Canosa. L’espai serà la Llibreria la Memòria*(Plaça de la Vila de Gràcia, 19 – BCN) en les següents dates. Us hi esperem!

19 de març, 19:00 : Pere Calders i Unitats de Xoc. Diana Coromines i Calders POSPOSAT PEL CONTEXT SANITARI**

27 de març, 19:00: Tísner i 556 Brigada Mixta. Enric Gomà POSPOSAT PEL CONTEXT SANITARI**

* Tots tres llibres els podeu comprar a la mateixa llibreria.

** Donat el context actual la Llibreria La Memòria suspèn totes les activitats previstes. No obstant, podeu reservar-hi els vostres llibres.