Seminari 2020

Des de la Societat d’Estudis Militars ens plau anunciar que emprenem la III edició del Seminari sobre models de política de defensa. Enguany, la primera de les jornades estarà dedicada a les dones a les forces de defensa. Per fer-ho, comptarem amb l’Elisabeth Braw, responsable del programa Modern Deterrence Project, al Royal United Services Institute (Regne Unit).

Ha estat profesora a la Universitat d’Oxford, i actualment la seva àrea de recerca es centra en com governs, empreses i societat civil poden treballar plegats per enfortir llurs defenses contra amenaces existents i emergents. En aquesta línia, és especialista en els models de “defensa total” dels països escandinaus, sobre els quals n’escriu sovint a mitjans britànics i nordamericans.

La jornada es celebrarà el dimecres 16 de setembre, al Reial Cercle Artístic (c/ dels Arcs, 5 – Barcelona), a les 19:00. A causa de les limitacions per la COVID, limitarem l’aforament, així com realitzarem controls de temperatura. Serà obligatori l’ús de mascareta i la neteja de les mans amb gel hidroalcohòlic.

En funció de l’evolució de la situació sanitària, us anirem anunciant les següents jornades.