Escoles d'Estiu

Preinscripcions a l’Escola d’Estiu SEM 2021

Després d’haver consultat amb els associats i haver contrastat les diferents opcions, estem en condicions d’avançar-vos un programa provisional de l’Escola d’Estiu 2021.

L’Escola d’Estiu tindrà lloc des de divendres 18 de juny a la tarda fins diumenge 20 de juny al vespre, a una casa de colònies del Bages.

Recollint les opinions de l’edició passada, enguany l’Escola d’Estiu constarà de dos itineraris: un més teòric, i un altre més pràctic, per satisfer les inquietuds de tots els associats.

Si bé no hi ha uns requeriments físics, us recomanem que els que vulgueu matricular-vos a l’itinerari pràctic, ço és, al grup Zulu, arribades les dates de l’Escola d’Estiu estigueu mínimament en forma. A més, als integrants del grup Zulu els caldrà una sèrie de material individual específic, que els detallarem adientment.

El preu de l’Escola d’Estiu és de 90€ pels associats a la SEM, i de 120€ pels no associats.

Per formalitzar la preinscripció cal que ompliu aquest formulari, i feu un ingrés de 30€, abans del dia 1 de març, al compte: ES46 3025 0002 4014 3339 3923. Indiqueu al concepte: “Escola d’Estiu

El mes de maig obrirem la matrícula definitiva però cal que entengueu que organitzativament ens va molt bé que tothom que vulgui participar a l’Escola d’Estiu es preinscrigui.

Evidentment, a ningú se li escapa que la realització de l’Escola d’Estiu està subjecta a les restriccions governatives per causa de la pandèmia de COVID-19. Si per aquest motiu haguéssim d’ajornar o anular l’Escola d’Estiu, us retornaríem l’import de la preinscripció i, arribat el cas, de la matrícula.