Conferències i actes

Jornada amb James Corum

El proper dimarts 29 de juny a les 19:00, al Reial Cercle Artístic (Carrer dels Arcs, 5, Barcelona) celebrarem una nova jornada dedicada a l’educació professional militar.

El ponent serà el Dr. James S. Corum, tinent coronel (retirat) del US Army. Ens desgranarà diferents elements de l’educació i l’entrenament des de petites unitats tàctiques fins a grans unitats i la preparació pel nivell operacional.

Corum torna a Catalunya després de la seu seminari sobre els Països Bàltics el 2019. Amb 26 anys de servei, complementà els seus desplegaments amb la docència a diverses universitats de prestigi, tant civils com militars. Ha publicat 11 llibres i més de 70 articles acadèmics i capítols de llibres, centrant-se en els àmbits de l’estratègia, història militar, contrainsurgència, poder aeri i els Països Bàltics.

No cal tenir coneixements previs per assistir en aquest acte, només tenir present que la conferència es realitzarà en anglès.

L’admissió és de franc, però tenen preferència els associats de la SEM i alumnes de l’Escola d’Estiu 2021.

PLACES LIMITADES

Lloc: Reial Cercle Artístic. Carrer dels Arcs, 5. (3r pis) – Barcelona

Hora: 19:00. Es prega puntualitat