Traduccions

Clausewitz i la campanya de Suvórov als Alps Suïssos el 1799

Ens fa molta il·lusió compartir aquesta traducció: Clausewitz i la campanya de Suvórov als Alps Suïssos el 1799, d’Alois Camenzind.

Aquesta traducció ha estat autoritzada per la Clausewitz Gesellschaft, societat amb 60 anys d’història dedicada a l’estudi del l’obra del general prussià, així com al pensament estratègic en general, des del món germanòfon. Alhora, se’ns va demanar si podíem traduir l’article a l’anglès, cosa que hem fet.

L’obra de Carl von Clausewitz, com sabem, és d’una dimensió monumental. Tanmateix, des de la SEM vam iniciar la tasca de fer-la abastable també en la nostra llengua, tot publicant el desembre del 2020 la introducció que en feu Sir Michael Howard. Heus ací doncs, una nova fita.

VERSIÓ EN CATALÀ

VERSIÓ EN ANGLÈS