Publicacions

Guerra i Tecnologia : una breu introducció

L’estudi del passat (i del present) dels conflictes armats tot negligint-ne els aspectes tecnològics comporta llacunes serioses. És per això que vam escollir aquesta obra,“Guerra i Tecnologia”. El llibre del Dr. Alex Roland ens aporta una perspectiva àmplia, però ensems entenedora i rigorosa.

Tant per qui s’iniciï en el camp de la tecnologia militar, com per qui hi estigui familiaritzat, trobarà una síntesi que abasta des de la Prehistòria fins al present. Per descomptat, s’hi inclou una selecció bibliogràfica de lectures posteriors per a tothom qui desitgi aprofundir-hi.

Per fer la vostra reserva, ompliu aquest formulari, tot indicant si preferiu que us l’enviem o recollir-lo vosaltres mateixos en algun dels nostres punts (Barcelona, Terrassa, Girona o Vilanova i la Geltrú). Sens dubte, un dels millors regals pel Nadal, que ja s’acosta.