Conferències i actes

Conferències a Olot i Girona

Ens plau anunciar-vos dos actes que celebrarem aquest mes de novembre.

– Divendres 26, a les 20:00, a l’Orfeó Popular Olotí en Pol Molas i en Daniel Soler realitzaran una conferència convidats per l’agrupació comarcal de l’ANC de la Garrotxa. Com en el cas de Sabadell, s’hi ha exposaran dos models: Irlanda i Finlàndia, com a casos professional i de conscripció respectivament.


– Dilluns 29, a les 19:00, a la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l’Hospital, 6), “Política de Defensa: l’elefant a l’habitació”. En aquest cas, els ponents seran els mateixos però el model serà diferent. S’hi plantejarà una visió 360º sobre la política de defensa. Aquest és un acte que fa temps que preparen els companys de la SEM de Girona, que hem estat postposant per la COVID.