Jornades

Diada del soldat català 2022

Des de la Societat d’Estudis Militars portem des de 2018 commemorant la Diada del soldat català cada 26 de gener, en l’aniversari de la batalla de Montjuïc de 1641.

Salves dels Miquelets de Catalunya / Mar Martín, 2019

És per això que enguany, un cop més, hem organitzat un acte per retre homenatge a tothom que ha fet el darrer sacrifici per defensar la nostra Nació, que tindrà lloc el mateix dimecres 26 de gener, a la posta de sol (sis de la tarda – 1800h) al fossat de Santa Eulàlia del castell de Montjuïc, Barcelona. Aquest acte és obert a tothom.

Alhora, fins el 2020, coincidint amb la Diada del soldat català, havíem celebrat el sopar anual de la Societat d’Estudis Militars. Enguany, si les restriccions governatives ens ho permeten, pretenem recuperar aquesta tradició i, en acabat de l’acte commemoratiu (vuit del vespre – 2000h), farem cap a sopar al restaurant Pomarada (passeig de Gràcia 78, principal, Barcelona). 

El preu del sopar és de 35€ pels associats a la SEM, i de 50€ per qui no ho sigui. 

Les places són limitades. Per fer la reserva cal que ompliu aquest formulari i que feu un ingrés o una transferència, per l’import del sopar, al compte de la SEM abans del 17 de gener, fent-hi constar el vostre nom i el concepte “SOPAR ANUAL”.

Durant el sopar celebrarem a l’ensems la cerimònia d’entrega de la medalla Francesc de Tamarit.